Jakt i Muldalen

muldal-3-2Jaktvaldene Muldalen setersameie (Vald nr 79 «Muldal/Tafjord», Muldalen Gårdsnr 36 og Tafjord Gårdsnr 37) og Muldal Heimemark (Vald nr 33, «Muldal Heimemark», Muldal gårdsnr 36) er del av storvaldet Tafjord bestandplansområde.

Valdansvarlig for vald nr 79 er Audun Walle og for vald nr 33 Ola Myklebost.

Fordi det er mange sameiere har vi delt området inn i tre jaktfelt, der rettighetene roterer mellom Muldal og Tafjordbrukene. Det er to jaktlag fra Tafjord, ledet av hhv, Kjell Vad og Lars Petter Tafjord, og jaktleder for Muldal er Ola Myklebost. Det skal medles fra til alle jaktledere (som melder videre til sine bruk) når noen jakter i dalen.

TAFJORD/MULDAL  REINJAKTVALD

Gårdene som allerede har sameie med jaktrettigheter i Muldalen (Muldalen Gårdsnr 36 og Tafjord Gårdsnr 37) har slått sammen sine arealer som gir rettigheter til reinjakt og dannet 31/7-2013 TAFJORD/MULDAL  REINJAKTVALD for å organisere dette arbeidet.

Hjorten setter pris på at kulturlandskapet holdes ved like.

Skrevet av

Ola Myklebost

Vokste opp på Eiksmarka og Haslum i Bærum, bodde 30 år på Trollåsen i Oppegård, bor nå på Nordnes i Bergen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.